TESTIMONIALS

Jeg har fortrolige klienter, der ikke kan udtale sig om mit arbejde. Men herunder kan du se dem, der har mulighed for at gøre det:

”Jeg begyndte at træne med Henrik Frederiksen i januar måned 2017. Med sin evige positive tilgang til træningen har han været en åbenbar kilde til, at jeg har kunnet forbedre mig langt hurtigere, end jeg nogensinde har kunnet forbedre mig før. Jeg er nu i styrkemæssig bedre form, end jeg har været tidligere, hvor jeg også har trænet meget – og jeg er 45 år! Henrik hjælper mig til at nå ud over mine grænser, og det sker altid med nudging og ikke med pres, så jeg føler, at jeg har gjort det hele af egen fri vilje! Han er kort sagt den bedste træner, jeg kan forestille mig. Sideløbende med træningen gik Henrik til sagen med spørgsmål om karriere. Hans måde at spørge ind og udfordre er meget givende, fordi han forstår ens udfordringer og går operationelt til tingene; det vil sige med helt konkrete mål og handlinger, men stadig med en åbenhed, der gjorde, at den gensidige tillid var høj lige fra begyndelsen – og stigende. Jeg kan varmt anbefale Henrik som træner og samtalepartner.”
Thomas Frøbert
Partner i advokatfirmaet Bech-Bruun
”Jeg har netop været igennem et forløb hos Choice-Manager med Henrik Frederiksen som personlig mentor. Kombinationen af gode samtaler og fysisk træning virker rigtig godt og særdeles motiverende! Henrik har en tillidsvækkende og nærværende måde at anskue tingene på, hvormed du hurtigt føler en ærlig og fortrolig relation. Trænger du til et kærligt, bestemt og ukompliceret skub i den retning, du inderst inde ønsker, så anbefaler jeg varmt et forløb med Choice-Manager!”
Anette Korf Wernebo
Tidl. Vice President, Georg Jensen
”Jeg kan stærkt anbefale Henrik Frederiksen som coach og personlig træner. Henrik fik mig i markant bedre grundform på blot et par måneder. Henrik har meget at byde ind med – ud over den fysiske træning og vores mange samtaler var det udbytterigt for mig at få lidt perspektivering på tilværelsen. Kombinationen af hård hund og grinebider er i øvrigt en god cocktail, når man skal motivere mennesker.”
Steen Walther Jensen
Senior Investment Director i Lundbeckfonden
”Through the Choice-Manager programme, Henrik helped me to prioritise workloads and also focus more on non-work-related activities. The programme included both talking therapy and physical activity, which seemed unusual at first, but it had an extremely positive impact. Overall this led to a deeper understanding of my personal time management, which in turn led to a better balance between my professional and personal life – making both more productive and rewarding in the process. Another positive outcome is that I felt healthier and calmer, and just generally a better person to be around. I can highly recommend Henrik’s tactics and techniques, the programme genuinely worked for me.” 
Stewart Hodgson
Director, Fabrik Brands, London
“Siden august 2019 har jeg gennemgået et samtale og træningsforløb hos Henrik Frederiksen. På det år, har jeg tabt 55 kg. og er blevet bedre til at træffe sundere valg i livet, mentalt som helbredsmæssigt. Kombinationen af samtaler og træning er yders effektiv og givende. Efter en session med Henrik, føler jeg mig altid klogere på mig selv, fuld af energi og langt mere fokuseret. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Henrik, hvis du ønsker at træffe andre valg i livet og stå på mål for de valg. Jeg lover at du samtidig også får rørt lattermusklerne."
Henriette Larsen
Indkøber Coop Danmark
”Jeg kan anbefale Choice-Manager, fordi det har udvidet mit livssyn udadtil og indadtil. Udadtil ved at jeg er blevet mere inspireret til at handle på mine mål fra en anden vinkel og derved ser nye sider af verden samt møder andre mennesketyper. Indadtil ved at lære mere om mig selv gennem konsekvenserne af mine handlinger.”
Adam Dollner
Social entreprenør
”Henrik Frederiksens vejledning med fokus på samtale og fysisk træning har været optimal for mig i forhold til udviklingen af mine ambitioner for et karrieremæssigt gearskift. Derudover har brugen af Choice-Manager-værktøjerne lært mig meget – også i forhold til min personlige udvikling uden for banen. Det er fantastisk at opleve og mærke denne forandring.”
Chamara Bulathsinhala
Sagsbehandler i Forsvaret / Agile Coach / Scrum Master
”Vi har i løbet af de sidste to år haft et godt samarbejde med Henrik Frederiksen og Choice-Manager i Vallensbæk Kommune. Henrik har hjulpet en del af vores borgere med at blive opkvalificeret og komme i arbejde. Han har en god empatisk tilgang og stiller store krav til sig selv for at yde sit ypperligste. Henrik forventer samtidig, at borgerne selv skal gøre deres, og det er lykkedes rigtig godt for ham i et fint samarbejde med vores konsulenter. Henrik er tillidsvækkende, og borgerne har været glade for deres forløb, hvor de ud over et arbejde også har fået rigtig god energi og motivation. Henrik har i perioden haft en kontrakt med en jobgaranti på 50 %. Resultatet er, at han har skaffet arbejde til alle de 9 borgere, han har haft i forløb. Vi kan kun anbefale Henrik og Choice-Manager.”
Stig Hardt
Afdelingsleder i Vallensbæk kommune
”Det er den enkeltes beslutning, om ens livsvalg skal være bevidste eller bevidstløse. Jeg har med stor fornøjelse set Henrik Frederiksen performe og læst hans bøger om emnet. Hans viden og indsigt vil være en stor gevinst for enhver virksomhed.”
Ulrich Ollendorf
Senior Vice President & Executive Adviser i Welltec A/S
”Jeg har med stor iver og tilfredshed gjort brug af Choice-Manager. Det har faktisk på forbavsende kort tid ændret min dagligdag i den retning, som jeg synes, den skal gå. Tak for det.”
Kurt Christiansen
Kaptajn i Flyvevåbnet
”En gåtur med Henrik kan være lige så givende og også underholdende som at læse en af hans bøger. Super koncept, Henrik tilbyder i form af den gode kombination af træning og coaching. Henrik er god til at lytte og arbejde med samt forfølge målsætninger.”
Adm. direktør i IT-virksomhed i København
”Jeg har i 20 år drømt om at komme til Peru, men har aldrig turdet!!! Men jo længere frem jeg kom med Choice-Manager, jo mere overbevist blev jeg om, at jeg havde taget det rigtige valg. Nu er billetten bestilt, og jeg glæder mig bare afsindigt til min tur. ”
Helle Damsted
Kontorassistent på Fredericia Idrætsdaghøjskole

START MED AT STYRE DINE VALG – BESTIL EN GRATIS SNAK OM DIN STRATEGI

DIT FØRSTE SKRIDT 

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker at opnå – uden beregning.

Skriv dit navn og mail i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og uforpligtende samtale om de valg, du ønsker at træffe.

 

Her er, hvad du kan forvente:

  • Du får en bedre forståelse af, hvad dine ønsker og din strategi er.
  • Du bliver bevidst om, hvad du skal ændre. 
  • Du får en plan for, hvordan du kommer i gang med at realisere det, du vil.

 

Hvis du har lyst til at mødes efter samtalen, er det det, vi gør. Hvis ikke, er det også fint.

 

Min fremgangsmåde:

Min stil er direkte og handlingsorienteret – jeg ser det som en af mine fornemste opgaver at bidrage til at finde årsagerne til de barrierer, der optræder i din tilværelse, og finde ud af, hvordan de overkommes. Jeg er altid inspirerende og anerkendende, og så tror jeg på, at stort set alt kan lykkes.

KONTAKT

Alle store rejser kræver, at du jævnligt tager bestik undervejs. Et godt liv og en god karriere kræver også, at du hele tiden ved, hvor du vil hen.

    captcha