Kommuner

Jeg har i løbet af de sidste to år haft opgaver for Vallensbæk Kommune. Formålet har været at få borgere, der af den ene eller anden grund har stået uden for arbejdsmarkedet i længere tid, tilbage i job. Det var særligt kombinationen af fysisk træning og coaching, der gjorde, at Vallensbæk Kommune fandt Choice-Manager-konceptet interessant.

”Vi har i løbet af de sidste to år haft et godt samarbejde med Henrik Frederiksen og Choice-Manager i Vallensbæk Kommune. Henrik har hjulpet en del af vores borgere til at komme i fleksjob. Han har en god empatisk tilgang til borgerne og stiller store krav til sig selv for at yde sit ypperligste. Henrik forventer samtidig, at borgerne selv skal gøre deres, og det er lykkedes rigtig godt for ham i et fint samarbejde med vores konsulenter. En vigtig del af samarbejdet har været forventningsafstemning med os og borgerne, så alle har arbejdet mod det samme mål, nemlig at komme i fleksjob. Henrik er tillidsvækkende, og borgerne har været glade for deres forløb, hvor de ud over et job også har fået rigtig god energi og motivation. Henrik har i perioden haft en kontrakt med en jobgaranti på 50 %. Resultatet er, at han har skaffet arbejde til alle de ni borgere, han har haft i forløb. Vi kan kun anbefale Henrik og Choice-Manager.”
Stig Hardt
Afdelingsleder i Vallensbæk kommune

START MED AT STYRE DINE VALG – BESTIL EN GRATIS SNAK OM DIN STRATEGI

DIT FØRSTE SKRIDT 

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker at opnå – uden beregning.

Skriv dit navn og mail i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og uforpligtende samtale om de valg, du ønsker at træffe.

Her er, hvad du kan forvente:

  • Du får en bedre forståelse af, hvad dine ønsker og din strategi er.
  • Du bliver bevidst om, hvad du skal ændre. 
  • Du får en plan for, hvordan du kommer i gang med at realisere det, du vil.

Hvis du har lyst til at mødes efter samtalen, er det det, vi gør. Hvis ikke, er det også fint.

Min fremgangsmåde:

Min stil er direkte og handlingsorienteret – jeg ser det som en af mine fornemste opgaver at bidrage til at finde årsagerne til de barrierer, der optræder i din tilværelse, og finde ud af, hvordan de overkommes. Jeg er altid inspirerende og anerkendende, og så tror jeg på, at stort set alt kan lykkes.

Kontakt

Repræsenterer du en kommune og har du brug for hjælp til at få jeres borgere i arbejde eller andet. Så kontakt mig venligst:

    captcha