Historien om Choice Manager

En væsentlig del af min historie er, at jeg valgte at skrive bøger, da jeg blev færdig med cand.merc. i 1994. Jeg kunne imidlertid ikke få udgivet min første bog. Derfor etablerede jeg mit eget forlag og fik den selv trykt. Det stod mig ikke helt klart hvordan, men jeg vidste, at jeg måtte sælge den og tjene penge på mit arbejde. Jeg fik den idé at lave en bogstand i Illum ved juletid, signere bogen og sælge den som julegave. Jeg gik op på ledelsesgangen, trådte lidt forvirret ind i det, der viste sig at være et bestyrelsesmøde, viste dem bogen og begyndte at forklare min idé. Underdirektøren afbrød mig og bad mig gå uden for døren. 

 

Lidt efter kom han ud. Han lyttede og sagde, at det kunne vi godt prøve. Kort tid efter fik jeg min stand – i kælderen ved siden af fiskehandleren. Og der stod jeg så. Jeg solgte én bog på otte timer … til en turist, der ikke kunne dansk. Jeg havde ondt i ryggen af at stå på marmorgulvet, følte mig ydmyget og udstillet. Den næste dag kom underdirektøren forbi. Jeg forklarede ham, at jeg havde set en meget bedre placering i stueetagen, og bad om at måtte flytte min stand derop. Han accepterede – igen. (En af den slags ledere, der værdsætter originalitet og ukuelighed). 

Selvom det gik lidt bedre, var det stadig en katastrofe. Så fik jeg den idé at få mine venner til at hjælpe mig med at sælge bogen mod provision af salget. De gik ud til kunderne, mens jeg stod klar med kuglepennen bag disken. Tusindvis af forfattere før mig har stået og signeret deres bøger, men ingen har mig bekendt forsøgt sig med en så proaktiv tilgang. Og det virkede! Mange år og adskillige bøger senere havde jeg en lille stand på tre kvadratmeter i Illum og omsatte tæt på 1 million kroner på seks uger. Hver julemåned siden 1995 har jeg stået ved en stand i de københavnske stormagasiner. Jeg har solgt mine bøger til stort set alle supermarkedskæder – især Coop – og har et samlet salg på 300.000 eksemplarer af mine nu 11 bøger. Det viste sig at være det rigtige valg. I grunden var selve idéen med standen ikke særlig god. Men det, at jeg ansatte sælgere og udviklede konceptet på denne enkle, men effektive måde, gjorde det til noget særligt. 

 

 

Hvorfor fortæller jeg dig den historie? Fordi den naturligvis fortæller en del om mit mindset og min tilgang til coaching. Det at finde sin passion, være bevidst og modig nok til at vælge den rigtige vej og gå efter det – være indbildsk nok til at tro på, at der er noget, man er rigtig god til. Jeg bilder mig ind, at ingen skriver mere humoristisk skønlitteratur end mig. Og skulle det ikke være sandt, er det dog bedre at være for meget end for lidt. Jeg har også gået omveje, men aldrig særlig længe, for jeg kan ikke holde ud at beskæftige mig med noget, jeg ikke synes er meningsfyldt. Det var ad denne – undertiden også besværlige – vej, at jeg opfandt Choice Manager.            

Hvordan har choice manager hjulpet andre?

Jeg er optaget af at hjælpe mennesker med at finde deres rette vej i en verden fuld af muligheder. Kun ved at have den rigtige strategi for tilværelsen kan du udfolde dig, som du vil – ikke kun professionelt, men på alle områder. Jeg er interesseret i at vide, hvordan du kunne tænke dig at have det, hvor du kunne tænke dig at være.

 

Du hviler i dig selv og yder bedst, når du træner. Fysisk aktivitet har indflydelse på selvværd, humør og handlekraft. Derfor er et Choice-Manager-forløb sammensat af både fysisk træning i et fitnesscenter og samtaler. Træningen er – ud over de indlysende helbredsmæssige fordele – et middel til, at du får overskuddet og styrken til at træffe de rigtige valg. Fremskridtet er desuden ikke kun en intellektuel proces – meget forløses via din krop. 

 

Choice-Manager har hjulpet mange med at finde fornyet styrke til at tackle forskellige udfordringer. Vi er ofte ikke bevidste om de fremskridt, vi gør. Derfor er målinger en væsentlig del af dit forløb. Når du er færdig, vil du kunne se præcis, hvad du har opnået. 

Alle store rejser kræver, at du jævnligt tager bestik undervejs. Et godt liv og en god karriere kræver også, at du hele tiden ved, hvor du vil hen.

Min stil er direkte og handlingsorienteret – jeg ser det som en af mine fornemste opgaver at bidrage til at finde årsagerne til de barrierer, der optræder i din tilværelse, og finde ud af, hvordan de overkommes. Min tilgang er resultatorienteret: Hvad skal du gøre? Hvornår vil du gøre det? Jeg er altid inspirerende og anerkendende, og så tror jeg på, at stort set alt kan lykkes.

HVORDAN ER ET CHOICE MANAGER-FORLØB?

Du bliver mere motiveret, når du ser, at der er en plan med det, du gør, og bliver hjulpet til at skabe forandring. Pludselig er alting ikke længere helt så tilfældigt – der er en mening med det hele.

Via Choice Manager-metoden, der er afprøvet gennem mere end 10 år, kortlægger vi, hvad du gerne vil opnå. Planlægningen gør, at du får en stærkere oplevelse af dig selv som aktiv deltager i dit eget liv. Ofte handler det om at bryde ud og se tingene på en ny måde. Det handler om at turde og gøre op med vanetænkning. Jeg hjælper dig med at skabe klarhed over dine grundlæggende værdier, så du bliver klar på, hvad der er det rigtige for dig, og i hvilken retning du bør gå.

Vi gør status og monitorerer nøje din udvikling. Vi ser, hvor du er, så vi kan måle de fremskridt, du gør i forløbet. Blandt andet via skalaspørgsmål: Hvor er du nu? Hvordan tror du, det vil være, hvis du gør noget nyt på forskellige områder – karriere, økonomi, venner, forhold osv.? Når du er færdig med dit forløb i Choice-Manager, får du en samlet mappe med dine resultater. 

En vigtig kilde til motivation er, at der er opmærksomhed omkring det, du ønsker at gennemføre. Vi har fokus på planen og arbejder tålmodigt fremad med den – også når det er svært. Vi ser på det, der virker, udbygger undtagelserne, får dem til at vokse til mere. Det kan være succesoplevelsen ved at have tacklet et problem, du har undgået længe, eller at du har undersøgt tre nye karrieremuligheder.

Vi gennemgår jævnligt forløbet og ser på fremgang i forhold til de mål, delmål og udfordringer, der skal håndteres. På baggrund af det justerer vi løbende din plan. Jeg forklarer, hvorfor jeg gør, som jeg gør, og alt i processen er gennemsigtigt. Og så holder jeg, hvad jeg lover, og gør, hvad jeg siger, jeg gør.

Vi har en tendens til at tro, at ændringer skabes, hvis vi bare taler længe nok om dem. Jeg holder af at komme til sagen. Vi aftaler, hvad der skal ske, og hvornår det skal ske. Vi skal til handling med det samme. Alting er ofte mere enkelt, end man tror.

Choice Manager er en forandringsmetode, hvor dokumentation bruges som et aktivt værktøj til at skabe en god og sund udvikling for dig – det er det, jeg er optaget af!

Du kommer rigtig godt i gang med at træne, og du får lyst til mere. Du finder en god rutine og disciplin og glæder dig over al fysisk aktivitet. Vi lægger en klar plan for dit videre forløb og det, du skal ændre, for at gøre din tilværelse bedre. Du kommer i meget bedre form og vil tabe dig. Det er et rigtig godt startskud til at ændre din mentalitet i en positiv retning.

 

  • God form og vægttab
  • Kostvejledning
  • Plan for din fremtid
  • God træningsrutine

START MED AT STYRE DINE VALG – BESTIL EN GRATIS SNAK OM DIN STRATEGI

DIT FØRSTE SKRIDT 

Lad os tage en snak om, hvad du ønsker at opnå – uden beregning.

Skriv dit navn og mail i formularen, så modtager du en invitation til en gratis og uforpligtende samtale om de valg, du ønsker at træffe.

Her er, hvad du kan forvente:

  • Du får en bedre forståelse af, hvad dine ønsker og din strategi er.
  • Du bliver bevidst om, hvad du skal ændre. 
  • Du får en plan for, hvordan du kommer i gang med at realisere det, du vil.

Hvis du har lyst til at mødes efter samtalen, er det det, vi gør. Hvis ikke, er det også fint.

Min fremgangsmåde:

Min stil er direkte og handlingsorienteret – jeg ser det som en af mine fornemste opgaver at bidrage til at finde årsagerne til de barrierer, der optræder i din tilværelse, og finde ud af, hvordan de overkommes. Jeg er altid inspirerende og anerkendende, og så tror jeg på, at stort set alt kan lykkes.

Kontakt

Alle store rejser kræver, at du jævnligt tager bestik undervejs. Et godt liv og en god karriere kræver også, at du hele tiden ved, hvor du vil hen.

    captcha