Om Henrik

Cand.merc. og life-coach

Jeg har været ekstern lektor på CBS i organisation og ledelse, herunder flere år som proceskonsulent. På et tidspunkt måtte jeg se i øjnene, at jeg længe havde gået med en drøm om at blive forfatter. Jeg har nu skrevet 11 romaner og er en af Danmarks bedst sælgende forfattere.

Da jeg skrev min første bog i 1995, kunne jeg ikke få den udgivet på et forlag – derfor gjorde jeg det selv. I dag har jeg solgt 300.000 bøger, blandt andet ved at stå i Illum, Magasin og flere andre storcentre og signere mine bøger op til jul.

Min egen vej har været forskelligartet, og der har været flere omveje. Jeg har kastet mig ud i ting uden rigtig at vide hvorfor. Var det det rigtige? Var det det, jeg ville? To af mine bøger – ’Udbryderens Plan’ og ’Choice Manager’ – handler om eksistentielle valg, og det var dem, der ledte mig på sporet af konceptet Choice Manager.

Jeg har bokset i 10 år (fra jeg var 12 til 22 år) og var dansk mester og på landsholdet. Derudover har jeg trænet kyokushinkai-karate i fem år og i de sidste mange år været optaget af styrketræning og yoga. Derfor er det ingen tilfældighed, at jeg har gjort det til en mulighed for mine klienter at kombinere det at finde sin mentale styrke med træning i Choice Manager.

Det handler om at blive fastholdt

Jeg elsker at skabe forandring, løfte mennesker til et andet niveau og se, hvad de i virkeligheden er i stand til. Ændre en vanskelig situation til det bedre og få dem i form.

For seks år siden blev jeg selv ramt af stress efter at have arbejdet voldsomt hårdt på en roman for derefter at stille mig op i Illum og signere bøger i 54 dage i træk. Min helbredelse kom primært via fysisk træning. Siden dengang har jeg altid sørget for at være ekstra fysisk aktiv i perioder med hårdt arbejde. Det fjerner ikke blot min følelse af stress, det gør mig også mere udadvendt, i bedre humør og hjælper mig til at kunne yde mere.

Jeg har tilbragt mange år af mit arbejdsliv med psykologisk arbejde. I dag går min tid med Choice Manager og mit forfatterskab. Mine kunder er primært inden for bankverdenen, advokatbranchen, Forsvaret og andre højpræstationsbrancher. De sidste mange år har jeg desuden haft opgaver for forskellige kommuner.

I mit professionelle arbejde har jeg mødt mange, der står over for etiske, taktiske og eksistentielle dilemmaer. Det er min erfaring, at man med den rigtige sparring og coaching kan blive en mere kompromisløs udgave af sig selv.

Jeg er interesseret i at hjælpe mennesker med at finde den vej, der er den rigtige for den enkelte. Som iværksætter fandt jeg tidligt ud af, hvordan jeg fik det bedste ud af mit forfatterskab – ved at udgive bøgerne selv og dermed beholde rettighederne (og fortjenesten).

Jeg har hele tiden været optaget af en innovativ forretningsudvikling og en original tilgang, på samme måde som jeg altid tilstræber at skrive så originalt som muligt. Som type er jeg en smule utålmodig og går op i at nå resultater, men min facon er ligeledes ledsaget af opmærksomhed, anerkendelse og humor.

Testimonials

Adam Dollner
Adam DollnerSocial entreprenør
Læs mere
”Jeg kan anbefale Choice-Manager, fordi det har udvidet mit livssyn udadtil og indadtil. Udadtil ved at jeg er blevet mere inspireret til at handle på mine mål fra en anden vinkel og derved ser nye sider af verden samt møder andre mennesketyper. Indadtil ved at lære mere om mig selv gennem konsekvenserne af mine handlinger.”
Anette Korf Wernebo
Anette Korf WerneboTidl. Vice President, Georg Jensen
Læs mere
”Jeg har netop været igennem et forløb hos Choice-Manager med Henrik Frederiksen som personlig mentor. Kombinationen af gode samtaler og fysisk træning virker rigtig godt og særdeles motiverende! Henrik har en tillidsvækkende og nærværende måde at anskue tingene på, hvormed du hurtigt føler en ærlig og fortrolig relation. Trænger du til et kærligt, bestemt og ukompliceret skub i den retning, du inderst inde ønsker, så anbefaler jeg varmt et forløb med Choice-Manager!”
Chamara Bulathsinhala
Chamara BulathsinhalaSagsbehandler i Forsvaret
Læs mere
”Henrik Frederiksens vejledning med fokus på samtale og fysisk træning har været optimal for mig i forhold til udviklingen af mine ambitioner for et karrieremæssigt gearskift. Derudover har brugen af Choice-Manager-værktøjerne lært mig meget – også i forhold til min personlige udvikling uden for banen. Det er fantastisk at opleve og mærke denne forandring.”
Steen Walther Jensen
Steen Walther JensenSenior Investment Director i Lundbeckfonden
Læs mere
”Jeg kan stærkt anbefale Henrik Frederiksen som coach og personlig træner. Henrik fik mig i markant bedre grundform på blot et par måneder. Henrik har meget at byde ind med – ud over den fysiske træning og vores mange samtaler var det udbytterigt for mig at få lidt perspektivering på tilværelsen. Kombinationen af hård hund og grinebider er i øvrigt en god cocktail, når man skal motivere mennesker.”
Tidligere
Næste