Teamcoaching

Hvordan opnår du de bedste resultater i fx din managementgruppe?

Det kan ikke tages for givet...

– at ledere på forskellige niveauer i organisationen arbejder effektivt sammen i lederteams. Gennem teamcoachingen forbedrer vi atmosfæren og kommunikationsgangene. 

Det bliver lettere for jer at arbejde sammen, mindre risikofyldt at bede om hjælp og I vil opnå at udnytte hinandens ressourcer langt bedre. Hvorfor? Fordi der opstår tillid.

Et godt lederteam bygger på transparens, mennesker der respekterer hinanden og hvor alle ideer høres og kan udfordres. Det er det, der gør jer bedre til at arbejde sammen, holde fast i jeres vision og mål og navigere gennem forandringer.

Teamcoaching

– indebærer træning og udvikling af et team som helhed for at forbedre dets præstationer og effektivitet.

Samlet set kan teamcoaching være en effektiv tilgang til at optimere teamets præstationer, forbedre arbejdsmiljøet og styrke organisationens samlede succes.

Fordele ved teamcoaching:

 • Forbedret kommunikation:

  Teamcoaching fremmer åben og effektiv kommunikation inden for teamet. Dette kan bidrage til at løse konflikter, forhindre misforståelser og skabe et mere samarbejdsvilligt miljø.

 • Styrket samarbejde:

  Teamcoaching fokuserer på at udvikle teamets evne til at arbejde sammen. Det kan hjælpe med at opbygge tillid, forståelse og respekt blandt teammedlemmer, hvilket igen kan føre til bedre samarbejde og problemløsning.

 • Forbedret konflikthåndtering:

  Teamcoaching adresserer ofte konflikter inden for teamet og giver redskaber og strategier til at håndtere dem konstruktivt. Dette kan reducere spændinger og forbedre det overordnede arbejdsmiljø.

 • Øget produktivitet:

  Når teammedlemmer forstår deres roller og ansvar tydeligt og arbejder godt sammen, kan det øge produktiviteten. Teamcoaching kan hjælpe med at identificere ineffektive processer og implementere forbedringer.

 • Udvikling af fælles mål og vision:

  Teamcoaching hjælper med at skabe klarhed omkring teamets mål og vision. Dette sikrer, at alle arbejder mod de samme mål og er motiverede for at opnå succes.

 • Styrket ledelse:

  Teamcoaching kan forbedre ledelsesevnerne hos teamlederen og andre nøglepersoner i teamet. Dette kan føre til mere effektiv styring og støtte fra lederne.

 • Fremme af læring og udvikling:

  Teamcoaching opfordrer til en kultur med løbende læring og udvikling. Teammedlemmer kan dele viden og erfaringer og drage fordel af hinandens styrker og kompetencer.

 • Øget medarbejderengagement:

  Når teammedlemmer føler sig værdsat, og deres bidrag bliver anerkendt, kan det øge deres engagement og motivation. Teamcoaching kan bidrage til at skabe et positivt arbejdsmiljø.

 • Bedre tilpasningsevne:

  Teamcoaching kan hjælpe et team med at udvikle en større evne til at tilpasse sig ændringer og udfordringer. Dette er særligt vigtigt i et dynamisk arbejdsmiljø.

 • Øget trivsel:

  Teamcoaching kan hjælpe et team med at Når teamet fungerer godt sammen og når sine mål, kan det skabe et positivt og tilfredsstillende arbejdsmiljø, hvilket igen kan bidrage til medarbejdernes trivsel. udvikle en større evne til at tilpasse sig ændringer og udfordringer. Dette er særligt vigtigt i et dynamisk arbejdsmiljø.

Testimonials

Adam Dollner
Adam DollnerSocial entreprenør
Læs mere
”Jeg kan anbefale Choice-Manager, fordi det har udvidet mit livssyn udadtil og indadtil. Udadtil ved at jeg er blevet mere inspireret til at handle på mine mål fra en anden vinkel og derved ser nye sider af verden samt møder andre mennesketyper. Indadtil ved at lære mere om mig selv gennem konsekvenserne af mine handlinger.”
Anette Korf Wernebo
Anette Korf WerneboTidl. Vice President, Georg Jensen
Læs mere
”Jeg har netop været igennem et forløb hos Choice-Manager med Henrik Frederiksen som personlig mentor. Kombinationen af gode samtaler og fysisk træning virker rigtig godt og særdeles motiverende! Henrik har en tillidsvækkende og nærværende måde at anskue tingene på, hvormed du hurtigt føler en ærlig og fortrolig relation. Trænger du til et kærligt, bestemt og ukompliceret skub i den retning, du inderst inde ønsker, så anbefaler jeg varmt et forløb med Choice-Manager!”
Chamara Bulathsinhala
Chamara BulathsinhalaSagsbehandler i Forsvaret
Læs mere
”Henrik Frederiksens vejledning med fokus på samtale og fysisk træning har været optimal for mig i forhold til udviklingen af mine ambitioner for et karrieremæssigt gearskift. Derudover har brugen af Choice-Manager-værktøjerne lært mig meget – også i forhold til min personlige udvikling uden for banen. Det er fantastisk at opleve og mærke denne forandring.”
Steen Walther Jensen
Steen Walther JensenSenior Investment Director i Lundbeckfonden
Læs mere
”Jeg kan stærkt anbefale Henrik Frederiksen som coach og personlig træner. Henrik fik mig i markant bedre grundform på blot et par måneder. Henrik har meget at byde ind med – ud over den fysiske træning og vores mange samtaler var det udbytterigt for mig at få lidt perspektivering på tilværelsen. Kombinationen af hård hund og grinebider er i øvrigt en god cocktail, når man skal motivere mennesker.”
Tidligere
Næste