Ydelser

Livet handler dybest set om valg – jeg vil hjælpe dig med at finde dine valg, din retning.

Ledelsescoaching

Som coach kan jeg bevæge dig i den retning, du ønsker – både professionelt og/eller personligt – så du får succes. Jeg er interesseret i fremdrift, og efter hver session laver vi de aftaler der skal til for at du opnår det, du vil. Vi udforsker dine muligheder og opdager, hvordan du bruger dit potentiale bedst muligt.

Gennem blandingen af fitness-træning vores samtaler kommer du både fysisk og mentalt i langt bedre form. Du bliver klar til at skabe et nyt syn på din karriere og din fremtid. Du bliver mere handlingsparat i forhold til at udvikle dig som leder og motivere dine medarbejdere.

Skulle du tidligere eller nu være ramt af stress gør vores træning dig betydeligt mere modstandsdygtig og hjælper dig med at komme videre. Du kommer til at gå til opgaverne med en fornyet glæde og energi.

Teamcoaching

Hvordan opnår du de bedste resultater i fx din managementgruppe? Det kan ikke tages for givet, at ledere på forskellige niveauer i organisationen arbejder effektivt sammen i lederteams. Gennem teamcoachingen forbedrer vi atmosfæren og kommunikationsgangene. 

Det bliver lettere for jer at arbejde sammen, mindre risikofyldt at bede om hjælp og I vil opnå at udnytte hinandens ressourcer langt bedre.
Hvorfor? Fordi der opstår tillid.

Et godt lederteam bygger på transparens, mennesker der respekterer hinanden og hvor alle ideer høres og kan udfordres. Det er det, der gør jer bedre til at arbejde sammen, holde fast i jeres vision og mål og navigere gennem forandringer.

Et godt lederteam øger produktiviteten og har markant indflydelse på både medarbejdernes trivsel og virksomhedens økonomiske vækst. Derfor får jeg via min teamcoaching jer til at stå tættere sammen og performe bedre.

Personlig coaching

Er du et sted i dit liv, hvor du har brug for coaching i forbindelse med en ændring? Jeg brænder for at hjælpe dig med at træffe de valg, der skal til for at du får forbedret din tilværelse. Hvad enten det handler om at du vil blive bedre til at navigere mellem arbejde og familieliv, udfordre dig selv til at rejse og nyde livet mere, forbedre dine familierelationer eller få et bedre overblik over dit liv og derigennem reducere stress og forvirring.

Du får det ganske enkelt bedre, når du ser en større grad af mening og plan med dit liv. Og så kommer du samtidig i topform med den træningsrutine vi tilrettelægger sammen. Jeg inspirerer og motiverer dig så du får succes med det du gerne vil i mål med.

Alt er til diskussion, og vi ser på det hele med friske øjne.

Testimonials

Adam Dollner
Adam DollnerSocial entreprenør
Læs mere
”Jeg kan anbefale Choice-Manager, fordi det har udvidet mit livssyn udadtil og indadtil. Udadtil ved at jeg er blevet mere inspireret til at handle på mine mål fra en anden vinkel og derved ser nye sider af verden samt møder andre mennesketyper. Indadtil ved at lære mere om mig selv gennem konsekvenserne af mine handlinger.”
Anette Korf Wernebo
Anette Korf WerneboTidl. Vice President, Georg Jensen
Læs mere
”Jeg har netop været igennem et forløb hos Choice-Manager med Henrik Frederiksen som personlig mentor. Kombinationen af gode samtaler og fysisk træning virker rigtig godt og særdeles motiverende! Henrik har en tillidsvækkende og nærværende måde at anskue tingene på, hvormed du hurtigt føler en ærlig og fortrolig relation. Trænger du til et kærligt, bestemt og ukompliceret skub i den retning, du inderst inde ønsker, så anbefaler jeg varmt et forløb med Choice-Manager!”
Chamara Bulathsinhala
Chamara BulathsinhalaSagsbehandler i Forsvaret
Læs mere
”Henrik Frederiksens vejledning med fokus på samtale og fysisk træning har været optimal for mig i forhold til udviklingen af mine ambitioner for et karrieremæssigt gearskift. Derudover har brugen af Choice-Manager-værktøjerne lært mig meget – også i forhold til min personlige udvikling uden for banen. Det er fantastisk at opleve og mærke denne forandring.”
Steen Walther Jensen
Steen Walther JensenSenior Investment Director i Lundbeckfonden
Læs mere
”Jeg kan stærkt anbefale Henrik Frederiksen som coach og personlig træner. Henrik fik mig i markant bedre grundform på blot et par måneder. Henrik har meget at byde ind med – ud over den fysiske træning og vores mange samtaler var det udbytterigt for mig at få lidt perspektivering på tilværelsen. Kombinationen af hård hund og grinebider er i øvrigt en god cocktail, når man skal motivere mennesker.”
Tidligere
Næste